Kunstgras aanleggen bel Koesveld Rioolonderhoud

\\\ Kunstgras

“Kunstgras bevordert de veiligheid op schoolpleinen”

Kunstgras speelweide

Heeft u al eens nagedacht over het laten plaatsen van kunstgras bij uw school? Kunstgras bevordert de veiligheid op ieder schoolplein. Het is dan ook een veilige speelvoorziening volgens de Overheidsnorm. U voorkomt er mee dat kinderen tijdens het spelen lelijke vallen maken en schrammen of breuken oplopen, zodat hun ouders u eventueel zelfs aansprakelijk kunnen achten voor het gebrek aan veiligheid op het schoolplein. Daarnaast vergroot u hiermee het speelveld van kinderen. Kunstgras kan namelijk dienen als een perfecte plek voor kinderen om te voetballen of spelen. Bovendien zal vieze kleding van kinderen verleden tijd zijn! Kunstgras is immers van plastic.

Kwaliteit

Koesveld Rioolonderhoud biedt u een kwalitatief hoogstaande plaatsing van zowel kunstgras als gecertificeerde rubbertegels van een Overheidsklasse. Wij werken met gediplomeerd personeel, dat vakkundig te werk gaat. Omdat wij snel en schoon werk leveren, zult u in no-time uw schoolplein zien opfleuren met het altijd even groene kunstgras! Wij werken op iedere doordeweekse dag.

Contact

Heeft u een klus voor Koesveld Rioolonderhoud? Bel ons dan op 06-20431116 voor het maken van een afspraak. Wij doen een professionele diagnose en bieden u een vrijblijvende offerte aan. Wij zorgen vervolgens voor een veilige afzetting en een nette, vakkundige en schone levering.

Gerelateerde diensten:

Kunstgras aanleggen devider
  • Gediplomeerd personeel
  • Kwaliteit
  • Snel
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Scherp geprijsd
keurmerk