Rubbertegels aanleggen schoolplein bel Koesveld Rioolonderhoud

\\\ Rubbertegels

“Rubbertegels voor een veilig en kindvriendelijk schoolplein”

Rubbertegels klasse overheidsnorm

Bent u al bekend met de voordelen van het plaatsen van rubbertegels op uw schoolplein? Rubbertegels zijn erg aan te raden, omdat ze veiligheid bieden voor leerlingen. Het zijn dan ook niet zomaar veilige speelvoorzieningen volgens de Overheidsnorm. Op schoolpleinen wordt wild gespeeld door de kinderen. Als ze op de stenen vallen dreigen ze schrammen en breuken op te lopen. Hiervoor dreigt u als schoolbestuur aansprakelijk gesteld te worden, omdat het schoolplein niet veilig genoeg zou zijn. Met de rubbertegels van Koesveld Rioolonderhoud bent u echter voorzien van een veilige speelomgeving voor de leerlingen!

Kwaliteit

Wij bieden gecertificeerde rubbertegels van Overheidsklasse. Deze tegels worden geplaatst door een gediplomeerd personeel, dat toeziet op de vakkundigheid van het proces. Daarnaast werken wij snel en schoon, zodat u in een korte tijd een mooi, schoon en veilig schoolplein heeft met rubbertegels. Wij werken op iedere doordeweekse dag.

Contact

Heeft u een klus voor Koesveld Rioolonderhoud? Bel ons dan op 06-20431116 voor het maken van een afspraak. Wij doen een professionele diagnose en bieden u een vrijblijvende offerte aan. Wij zorgen vervolgens voor een veilige afzetting en een nette, vakkundige en schone levering.

Gerelateerde diensten:

aanleggen rubbertegels devider
  • Gediplomeerd personeel
  • Kwaliteit
  • Snel
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Overheidsklasse tegels
  • Scherp geprijsd
keurmerk