Schoolplein reinigen bel Koesveld Rioolonderhoud

\\\ Reinigen schoolpleinen

“Schoolplein volledig gereinigd in korte tijd”

Een schoon schoolplein

Het goed laten reinigen van schoolpleinen is erg belangrijk. Een schoolplein is het speelveld van ieder kind en behoort natuurlijk schoon en veilig te zijn. Bij Koesveld Rioolonderhoud kunt u daarom uw schoolplein op een professionele wijze laten reinigen. Op deze manier voorkomt u slipgevaar, door gladde tegels. Bovendien zullen de spelende kinderen minder snel vieze kleren krijgen. Tot slot heeft een schoon plein natuurlijk een keurig en net aanzicht.

Kwaliteit

Koesveld Rioolonerhoud werkt met gediplomeerd personeel, om u de beste service en kwaliteit van onze diensten te kunnen garanderen. Ons personeel gaat dan ook vakkundig te werk, waarbij ze details zien die anderen met het blote oog zullen missen. Een ander speerpunt is dat wij snel en efficiënt werk leveren. Hierdoor kunt u geld besparen en heeft u snel een gereinigd schoolplein. Wij werken op iedere doordeweekse dag.

Contact

Heeft u een klus voor Koesveld Rioolonderhoud? Bel ons dan op 06-20431116 voor het maken van een afspraak. Wij doen een professionele diagnose en bieden u een vrijblijvende offerte aan. Wij zorgen vervolgens voor een veilige afzetting en een nette, vakkundige en schone levering.

Gerelateerde diensten:

schoolplein reinigen devider
  • Gediplomeerd personeel
  • Kwaliteit
  • Snel
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Scherp geprijsd
keurmerk