Straatkolken reinigen schoolplein bel Koesveld Rioolonderhoud

\\\ Reinigen straatkolken

“Straatkolken laten reinigen door professionals”

Voorkom verstopte straatkolken

Heeft u de straatkolken op uw schoolplein al laten reinigen? Dat is zeer aan te raden, want hierdoor voorkomt u vervelende verstoppingen waardoor het schoolplein vol waterplassen kan komen te liggen. Kinderen kunnen tijdens speelpartijen op het schoolplein lelijk uitglijden in plassen of nat worden. Om dit te voorkomen en dus de veiligheid op het schoolplein te bevorderen, kunt u door Koesveld Rioolonderhoud uw straatkolken gemakkelijk en snel laten reinigen. Dit houdt de doorvoer van uw straatkolken open. Wij scheppen uw straatkolken leeg en verwijderen de bladeren. Daarnaast spuiten wij de straatkolken leeg, zodat extra verstoppingen worden verholpen. Maak hiervoor nu gebruik van onze speciale Herst Actie Maanden, van oktober tot en met december!

Kwaliteit

Koesveld Rioolonerhoud werkt met gediplomeerd personeel, om u de beste service en kwaliteit van onze diensten te kunnen garanderen. Ons personeel gaat dan ook vakkundig te werk, waarbij ze details zien die anderen met het blote oog zullen missen. Een ander speerpunt is dat wij snel en efficiënt werk leveren. Hierdoor kunt u geld besparen en heeft u snel een gereinigd schoolplein. Wij werken op iedere doordeweekse dag.

Contact

Heeft u een klus voor Koesveld Rioolonderhoud? Bel ons dan op 06-20431116 voor het maken van een afspraak. Wij doen een professionele diagnose en bieden u een vrijblijvende offerte aan. Wij zorgen vervolgens voor een veilige afzetting en een nette, vakkundige en schone levering.

Gerelateerde diensten:

Straatkolje reinigen devider
  • Gediplomeerd personeel
  • Kwaliteit
  • Snel
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Scherp geprijsd
keurmerk